Fülbelövés csecsemőkortól 
Zalaszentgrót 
Keszthely, Hévíz , Sümeg, Devecser, Tapolca környékén házhoz megyek!  
MENÜ

Szeretettel köszöntöm a weboldalamon,ahol megismerkedhet a Blomdahl fülbelövéssel. 


 

A Blomdahl orvosi fülbelövés előnyei:

babák fülbelövésére sok éve sikeresen alkalmazott, professzionális, Blomdahl orvosi fülbelövő készülékkel történik a fülbelövés.

Fülbevalóink orvosi plastic vagy arany/ezüst titán anyagból készültek,anti-allergén, nikkelmentes anyagból, melyet a szervezet tökéletesen be tud fogadni. Még az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik! Azok az allergiában szenvedő emberek, akik kipróbálták ékszereinket, azt tapasztalták, hogy hosszú idők óta először, végre problémamentesen tudnak fülbevalót viselni.


A fülbevalók nem igényelnek forgatást, a belövést követően maguktól megmozdulnak!

A fülbevalók egyenként, speciális, eldobható kapszulákbanhelyezkednek el és egy sterilizációs eljáráson mennek keresztül, a fülbelövés során nem érünk az ékszerekhez, így módszerünk 100% sterilitást biztosít!

A fülbevalók hátuljpillangós-patentos végű, melynek köszönhetőennem nyomja a baba fülét alváskor, lezárja a szárat, hogy ne szúrja a gyermek fejét, fülét. A szár végén tehát nincs éles pont, a vég teljesen bekapszulázza azt.  Nem szorul rá a frissen lyukasztott fülre, engedi szabadon levegőzni, így a gyógyulási folyamat felgyorsul. Nagyon könnyű, így nem húzza hátra a fülbevalót.

 A fülbevalók mindegyike SWAROVSKI kristállyal/gyöngyökkel díszített! A tizenkét kristálylap drágakövekhez és gyémántokhoz hasonlóan tükrözi és töri meg a fényt.


A fülbelövést követően a fül nem vérzik, nem gennyesedik!

Már újszülött kortól elvégezhető! Speciális méretű kis pisztolyunkis van, mely segítségével- tapasztalatunk szerint- nagyon kicsi fülű babák füléhez könnyen hozzá tudunk férni!


Ha azt akarod, hogy a babád füle ne gyulladjon be***,  szinte fájdalommentes*, gyors és kíméletes fülbelövést szeretnél a gyermekednek,el szeretnétek kerülni a fémallergia kialakulását**, válassz minket! 
*Az érzékenység egyénenként eltérő lehet.
**
A füllyukasztás önmagában nem okoz nikkelallergiát. Bizonyos fülbevalók anyaga az, amely nikkelallergiát okozhat.A lyukasztás, ha nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli.

***A fül teljes gyógyulásához a helyes ápolás természetesen elengedhetetlen.

a füllyukasztást Zalaszentgróton végzem, de kérésre  Keszthelyen, Hévízen, Sümegen, Devecserben, Tapolcán és környékén    házhoz megyek,  hogy a babák, kisgyerekek komfortérzete maximális legyen! 

 

Miért jók a Blomdahl orvosi fülbevalók?

A fülbevalók mindegyike minőségi alapanyagokból készült, orvosi TITÁNBÓL illetve orvosi plasticból. Ezeket az anyagokat, a szervezet allergiás reakció nélkül képes befogadni. A termékeink és módszereink is úgy lettek megtervezve, hogy a lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen. Blomdahl módszerrel történő orvosi lyukasztás és a Blomdahl ékszerek bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek!
Ékszereink vastagsága, alakja, hossza svéd orvosok segítségével lett kifejlesztve, tesztelve a biztonságos és szakszerű fülbelövés érdekében!


Az orvosi plastic fülbevalók valóban 0% nikkelt tartalmaznak! Az orvosi plasticot a gyógyászatban több évtizede használják és az orvosi tanulmányokban sincs arra példa, hogy allergiás reakciót váltott volna ki. Ezért is javasolja számos neves svéd bőrgyógyász, hogy a gyermekeknek ezzel az anyaggal történjen a fülbelövés. Célunk az, hogy a baba bőre még kis mértékű (a nikkelrendeletnek megfelelő) nikkellel se kerüljön kapcsolatba. A Blomdahl plastic fülbevalók a belövés közben nem törnek el és káros adalékanyagokat sem tartalmaznak továbbá jóval könnyebbek, mint az orvosi acél fülbevalók!


Az orvosi titán fülbevalók esetében a bevonatok az ékszerek csak azon részén találhatóak, melyek nem kerülnek közvetlen kapcsolatba bőrével. Fülbevalóinkhoz orvosi minőségű, színtiszta titánt használunk, tehát semmilyen más fémet nem kevertünk bele. Az orvosi titánt szintén sok éve sikeresen használják a gyógyászatban, nagyon jó minőségű protéziseket készítenek belőle (gondoljunk csak a fogbeültetéseknél használt titán csapocskákra).

 Blomdahl medical plastic fülbevalók súlya csak 0,1 g,  a Blomdahltitán fülbevalóké 0,24 g. A "nagy" súlyú fülbevalók lehúzhatják, elnehezíthetik a fület, így esztétikai szempontból nem túl vonzó látványt nyújtanak. A súly tehát nagyon fontos, főleg a gyermekeknél. 

A Blomdahl termékek ISO minősítéssel rendelkeznek!

Orvosi, svéd minőség, megfizethető áron!


Miért nem ajánljuk az arannyal, ezüsttel és egyéb hagyományos fémekkel történő fülbelövést?

Fontos, hogy a 6 hetes gyógyulási időszakban a frissen lőtt lyuk ne érintkezzen nikkel tartalmú anyaggal, mert fémallergia kialakulását okozhatja. Az arany és egyéb hagyományos fémek is tartalmaznak bizonyos mennyiségű nikkelt, így viselésüket maximum a gyógyulási időszak után javasoljuk! A Blomdahl medical fülbevalók a nemzetközi előírásoknak megfelelnek, a Blomdahl Medical  plastic fülbevalók 0 % nikkelt tartalmaznak így biztos, hogy nem váltanak ki allergiás reakciót! Ha fém anyagból készült ékszerrel szeretnéd a fülbelövést, mi a Blomdahl orvosi titán alapanyagokból készült fülbevalóit javasoljuk! 
A lyukasztás, ha nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli. Ilyen anyagok pl. a nikkel, a palládium, a kobalt, de még az arany is. Ezért szentel a Blomdahl kiemelt figyelmet arra, hogy csak a legbiztonságosabb alapanyagokat használja.

Ha bármilyen kérdésed van illetve fülbelövést szeretnél, ezen a számon elérhetsz 

 

Asztali nézet