Fülbelövés csecsemőkortól 
Zalaszentgrót 
Keszthely, Hévíz , Sümeg, Devecser, Tapolca környékén házhoz megyek!  
MENÜ

Medical Ear Piercing

A füllyukasztás orvosi beavatkozás, ezért rendkívül fontos biztosítanunk, hogy helyesen történjen.

A Blomdahl Medical Ear Piercing módszerét egészségügyi szempontok szerint fejlesztettük ki. Modern technológát, valamint biztonságos anyagokat alkalmazunk. A füllyukasztás nagy lépést tett előre – a Blomdahl Medical Ear Piercing biztonságosabbá tette a füllyukasztás módszerét. 

A Blomdahl Medical Ear Piercing módszere – a füllyukasztás ennél biztonságosabb nem lehet!

Első lépésként ,miután sterilizáltam a kezemet, és a fület,  meghatározom a fülbevaló helyét és  egy erre a célra alkalmas bőrbarát jelölő tollal berajzolom.

Kisgyerekeknél a szülő, gondvisleő, nagyobbaknál egy tükör segítségével saját maga leellenőrzi ,hogy a pont megfelelő helyen van e. Ez fontos lépés, sok helyen sajnos nem jelölnek, emiatt fordulhat elő , hogy nem szimetrikus a két fülbevaló helye. 

Minden egyes fülbevaló külön-külön egy steril kazettában helyezkedik el, egy időben helyezi el a készülék a fülben a hátulját lezáró pillangó véget is.  

 A füllyukasztás a következőképpen történik:   

 


1. Egy fülbevalót tartalmazó steril kazetta egy lyukasztáshoz


2. A készülék felhúzása


3. A steril kazetta felhelyezése a készülékre


4. A védőburkolat eltávolítása


5. A fül kilyukasztása


6. A védőburkolat visszahelyezése a használt kazettára


7. A visszacsomagolt használt kazetta eltávolítása és hulladéktárolóba történő kidobása


8. Az elégedett vásárló a behelyezett fülbevalóval

Figyelem! Ez itt az orvosi módszerekkel történő füllyukasztás rövidített bemutatója.

 

Medical Nose Piercing

Az orr-piercing orvosi beavatkozás, ezért rendkívül fontos, hogy helyesen történjen.

     A Blomdahl Medical Nose Piercing módszerét ezért egészségügyi szempontok szerint fejlesztettük ki, a Blomdahl Medical Ear Piercing módszerében használt modern technológiát és biztonságos anyagokat alkalmazva.

Steril, eldobható kazettás orr-piercing módszer
A steril, zárt kazetták egy előcsomagolt orr-ékszert tartalmaznak, és ezáltal nemcsak sokkal higiénikusabbá, de könnyebbé is teszik a lyukasztás műveletét. A kazetta egy alkalommal történő használat után kidobásra kerül.

  

A Blomdahl Medical Nose Piercing elvégzése után Ön kap egy írásbeli utókezelési tájékoztatót arról, hogy hogyan kezelje az orrbavalóval ellátott lyukat.

Speciális kialakítású orr-ékszerek
Szép orr-ékszereink rendkívüli antiallergén tulajdonságokkal rendelkező, homogén (nem bevont), orvosi minőségű titánból készültek.


Csak titán

     Az orr-ékszerek anyaga Natural Titanium és Golden Titanium, Swarovski kristályokkal, vagy azok nélkül. A Golden Titanium orrbavalók ékszer része 24 karátos, de a bőrrel csak a bőrbarát titán érintkezik.        


Aranyozott titán

Az orrbavaló rögzítéséhez nem „pillangót”, hanem egy olajbogyó-formájú csúcsot használunk, amely megakadályozza az ékszer kicsúszását az orrból.

Valóban higiénikus – a zárt kazetta maximális védelmet nyújt a fertőzések ellen

Azt a részt, amely egy régimódi füllyukasztó készüléken minden egyes vásárló füléhez hozzáért, itt sterilizált, eldobható, ZÁRT KAZETTA helyettesíti.

 
 

A ZÁRT KAZETTA egy lyukasztáshoz szükséges füllyukasztó egységet, és egy ún. pillangót tartalmaz (nem kettőt, mint más rendszerek). A vásárló biztos lehet benne, hogy a steril, eldobható kazettát kizárólag az ő fülének kilyukasztásához használják, és senki máséhoz.

Maximális védelmet nyújt a vásárló számára!

A füllyukasztás után a KAZETTA VÉDŐBURKOLATBA csomagolva kerül a hulladéktárolóba. Ez a VÉDŐBURKOLAT befedi a KAZETTÁNAK azon részeit, amelyek a füllel érintkeztek, illetve amelyek közel voltak a fülhöz. A műveletet végző szakember számára ez azt jelenti, hogy nem áll fenn a kockázata annak, hogy hozzáér ezekhez a részekhez.

Maximális védelmet nyújt a műveletet végző szakember számára!

Asztali nézet