Fülbelövés csecsemőkortól 
Zalaszentgrót 
Keszthely, Hévíz , Sümeg, Devecser, Tapolca környékén házhoz megyek!  
MENÜ

A Blomdahl Medical egy olyan vállalat, melynek elhivatottsága a füllyukasztás és a fülbevalók orvosi módszerekkel történő behelyezése.  

Fülbevalót azért viselünk, hogy csinosabbak legyünk - a füllyukasztás ugyanekkor azonban orvosi beavatkozás is. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a füllyukasztás művelete helyesen történjen, és hogy Ön könnyedén és egészségét biztonságban érezve viselhessen szebbnél szebb fülbevalókat. Természetesen sok szép fülbevalót kínálunk, de a Blomdahl-t elsősorban az a tény teszi különlegessé, hogy az orvosi szempontokat helyezi előtérbe.

A füllyukasztás és fülbevalók területén orvosi szempontok mellett elkötelezett vállalat

A Blomdahl Medical egy olyan vállalat, melynek elhivatottsága a füllyukasztás és a fülbevalók orvosi módszerekkel történő behelyezése. Fülbevalót azért viselünk, hogy csinosabbak legyünk - a füllyukasztás ugyanekkor azonban orvosi beavatkozás is. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a füllyukasztás művelete helyesen történjen, és hogy Ön könnyedén és nagy biztonságérzettel viselhessen szebbnél szebb fülbevalókat. Természetesen sok szép fülbevalót kínálunk, de a Blomdahl-t elsősorban az a tény teszi különlegessé, hogy az orvosi szempontokat helyezi előtérbe. Ez az elkötelezettségünk termékeinkben és információs anyagainkban is tükröződik, amint az honlapunk Blomdahl Medical Ear Piercing és Blomdahl Caring Earrings című részein is látható, és ugyanúgy gyártási és minőségellenőrzési módszereinkben is jelen van. A steril részek előállítása speciális, tisztított levegőjű helyiségekben, amelyekben pozitív légnyomás uralkodik.

Munkatársaink speciálisan ki vannak képezve az ebben a speciális környezetben történő munka végzésére, és a higiéniára szigorú szabályok vonatkoznak. Büszkék vagyunk minőségellenőrzési módszereinkre is, amelyek az orvosi szektorban alkalmazott szabványok szerint vannak lefektetve.

Munkánkat kizárólag az a törekvés vezérli, hogy Ön a Blomdahl termékeit viselve biztonságban érezze egészségét.


Modern, tiszta helyiségek

http://www.hu.blomdahl.com/

Asztali nézet