Fülbelövés csecsemőkortól 
Zalaszentgrót 
Keszthely, Hévíz , Sümeg, Devecser, Tapolca környékén házhoz megyek!  
MENÜ

Blomdahl belőhető fülbevalók és orr piercingek

 

Caring Earrings

Bőrspecialistákkal folytatott konzultációk alapján kifejlesztett megoldás

Egyre több nőt és férfit sújt nikkelallergia, illetve egyéb olyan allergiák, amelyek nem megfelelő fémekből készült fülbevalók viselésének következtében alakulnak ki. A nikkelallergia soha nem múlik el. Ezért fontos, hogy Ön bőrének megfelelő fülbevalót viseljen. A Blomdahl Caring Earrings fülbevalók éppen ezt nyújtják. Bőrbarát, klasszikus fülbevalóinkat bőrspecialistákkal folytatott konzultációk alapján fejlesztettünk ki. Bízza a választást saját bőrére!

 

 


Titánból készült fülbevalók

 


Szép, és egyben ápol is


 

Orvosi műanyag – 0% nikkelt tartalmazó fülbevalók füllyukasztáshoz!

Mivel minden fém tartalmaz nikkelt, legalább szennyeződés formájában, kifejlesztettük az orvosi műanyagból készült, 0 (nulla) % nikkelt tartalmazó fülbevalókat füllyukasztáshoz. Orvosi műanyag alkalmazása során tehát nem léphet fel a nikkelallergia veszélye. Az orvosi műanyagot ezért elsősorban gyermekeknek, és azoknak a felnőtteknek ajánljuk, akik teljes mértékben ki akarják zárni a nikkelallergia fellépésének veszélyét a gyógyulási periódus során.

A fülbevalók mindegyike SWAROVSKI kristállyal/gyöngyökkel díszített! A tizenkét kristálylap drágakövekhez és gyémántokhoz hasonlóan tükrözi és töri meg a fényt.A fülbevalók mindegyike minőségi alapanyagokból készült, orvosi TITÁNBÓL illetve orvosi plasticból. Ezeket az anyagokat, a szervezet allergiás reakció nélkül képes befogadni. A termékeink és módszereink is úgy lettek megtervezve, hogy a 

lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen. A Blomdahl módszerrel történő orvosi lyukasztás és a Blomdahl ékszerek bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek! 
Ékszereink vastagsága, alakja, hossza svéd orvosok segítségével lett kifejlesztve, tesztelve a biztonságos és szakszerű fülbelövés érdekében!
A Blomdahl termékek ISO minősítéssel rendelkeznek!"

 

 

Belőhető fülbevalók: MP Daisy (virágos) 5 mm-es 8 fajta, MP 4 mm több színben, Ezüst és arany titán fülbevalók 5 mm-es (4 fajta Tiffany, karmos kristályos), 4 mm-es (több színben és formában), 3 mm-es (fehér kristállyal).

Belőhető orr piercingek: 3 mm-es arany vagy ezüst titán, fehér kristályos vagy kristály nélküli pötty. 

 a képre kattintva és utána a nagyító segítségével teljes méretben megnézhetőek! 

 

 

 

 
Asztali nézet